ХТО ВОНА?

 
Милозвучно, часоплинно,
Посекундно, похвилинно
                Світ пробуджує вона!

 
 
Співогласна, всегостинна,
Щиросердна, стородинна
                Сонця усмішка ясна!

 
 
Радовістна, життєдайна,
Квітоносна, довгождана
                Співом , радістю рясна!

 
 
Дощелийна, сонцегрійна,
Землеорна , хлібосійна
                Знову йде до нас весна!

 С.Зіновська..


Рецензии