Твоя любовь...

Вересень. Дощі, вітри. Негода.
Каламутне небо сіє  сум.
Після пустих сварок – ...нагорода,
Хочу оспівати неземну  красу.

Серед благ земних твоє кохання-
Найпрекрасніше, що має  білий світ.
На своїй земле живу добра чеканням
Серед злих вітрів багато літ.


Рецензии