***

Про що мені з тобою говорити,

коли ми різні....Різні я і ти...

І можна сотню кошиків сплести

зі слів твоїх - пустопорожнє мито,

яке ти сплачуєш вже котре літо

своїм надіям...   Ти мені прости...



 
 
І не чекай...Я не прийду світанком...

З планети Я і до планети ТИ

розвіяв вітер спалені мости,

терпіння чашу спито до останку...

Не подруга твоя...і не коханка...

Я-кома в ненаписанім листі....
 
 
С Зіновська. 1995.


Рецензии
Гарно складаєте українською...
читати - одне задоволення...
з повагою,

Любонька   21.07.2013 13:27     Заявить о нарушении