образа

О, НІ !!!  - ЙОМУ   СКАЗАЛА   Я...

НЕХАЙ ЖИТТЯ МОЄ ПРОПАЩЕ,

МІНЯЄ   РІЧКУ   ТЕЧІЯ,

ТА Я НЕ ЗМІНЮСЯ НІЗАЩО!!!



 
 
ВЛЕТИТЬ КРАПЛИНКОЮ ДОЩУ

ЧЕРЕЗ ПРОЧИНЕНУ ФІРАНКУ

ПІВЗАБУТТЯ......  І   ВЖЕ  ПРОЩУ...

І ВСЕ ЗАБУДЕТЬСЯ  ДО  РАНКУ....


 
С.ЗІНОВСЬКА. 1995.
 


Рецензии