***

Де ти? Чуєш, відгукнись,

на мій оклик стомлений....

Повертайся ж...не барись,-

Мрій про мене  сповнений.


 
Я чекаю з тих доріг,

За селом криницею,

Свій таємний оберіг

окропи водицею....


 
А як встане на весь зріст

Темноока ніченька,

Перейду високий міст

На той берег річеньки...


 
Назбираю з сон-трави

я роси, що стелиться....

 
Пий , журба моя і спи,

поки  він повернеться....
 
 С Зіновська.


Рецензии