***

Заплаче , а то зарегочеться
                з морозу зима...

Коли тобі щастя захочеться,
                то в мене нема.

Важкою незграбною нішею,
                в"язкі, мов смола,

Ставали  болючими  віршами
                звичайні слова....

 
 
 
Зодіакальними знаками,
                на мертвому  склі

Від холоду  зіроньки  плакали
                в   моєму   вікні.

І, наче  ворожка-безбожниця
                із скриньки   долонь

Усе, що забути  так хочеться
                сховаю   в вогонь.
 


Рецензии