***

Поцілунок  твій  обпік
                і
                зник...
 
По вустаз моїх
                мов шовк
                стік ...
 
По долонях
                аж до ніг
                ліг...
 
І слідком,
                неначе тінь,
                біг.
 
 
 
 
 
Поцілунок,
                мов червоний
                мак.
 
Поцілунок-
                то прощання
                знак.
Літній день
                останній
                догорав...
 
Цілував....
                Чому?-
                і сам не знав...
 
 
 
 
Мабуть знав!
                Бо все сказати
                зміг,
Поцілунком,
                що розтав,
                як  сніг.......
 
 
С Зіновська.2009.


Рецензии