***

Не було у нас зустрічей на двох...

Розлукою любов нас поєднає,

А серце не вагається, бо знає,

Хто спричинив в душі переполох...


 
Чи знаєш,що бракує слів таких,

Якими б я могла тобі сказати

Про те, які собі побудувала грати,

Щоб тільки не прийти на твій поріг.


 
Щоб словом не промовився і ти

Про те,що так хотів  про мене знати....

Я ставлю поміж нас  залізні грати,

Через які ніколи не пройти.

 
С Зіновська.


Рецензии