***

пісенька безпритульної дитини.



Квітка щастя, я - дитина!
Де батьки мої, родина?
Де мій дім - сім’ї фортеця?
Хто до мене озоветься ?
Хто від мене відвернеться?
 
Я в під’їздах ... в підворотні ... .
За парканом...Я –самотній....
Доля нижчого ґатунку...
Зайвий рот з голодним шлунком.
Без надії , без освіти...
Чи ридати , чи радіти,
що дав Бог мені країну,
 мов нерідну Україну!
 
 Безсоромну Україну!
 
Я будова чи руїни?........
 
Я- майбутнє України !!!
 
С Зіновська


Рецензии