Омана

Я щодо тебе, друже мій милий,
Мрії плекала солодко-мускатні.
Їм своєчасно підрізали крила
Плани нечисті твої сурогатні.

В подумках досі пахне медово
Цвітом ліловим розбещений верес.
Висне в реалі гірке післяслово
Й присмак дає з гіркотинкою херес


Рецензии