Ягоди розбрату

Уже посипались на землю чорні вишні, -
Перенасичені водою, переспілі.
Після відвідин промайнуло кілька тижнів,
Останній дзвоник був минулої неділі.

На твій візит я сподівалась без останку,
А ти не йшов до мого саду нарочито.
Своїм усупереч тодішнім обіцянкам
Рішив від вишень (та й від мене) відпочити.


Рецензии