Солнца диск

Сонця диск розрізає небо,
Хмари діляться  вітром зальітним.
Мені правди, удачі треба,
А живу я обманом підлим.

Я не хочу програти, забутись
До тяжкої душевної смути.
Тихо лащиться Чорне море,
Сонця диск зачепився за гори.


Рецензии