Бог мир творил

Бог СВІТ творив,  а де брав сили?
Ліпив, єднав  і ...поштовх дав.
Узяв міцні космічні жили,
Все зрівноважив і частини підігнав.

Він в землю заховав щось цінне,
Людині здібність дав  творить,
І дав кохання, як вогонь невпинний,
Сенс дав ЖИТТЯ - любов плекать .


Рецензии