Шалена Муза

Ти насолода і таємна мрія,
Моя шалена муза в темні дні,
Що так старанно почуттями грію,
Які приходять уві сні.

Я так благаю, не покинь!
Не відверни лиця ти свого.
До мене ти грудьми прилинь,
Щоб я почула стукіт серця твого.

За що хвилюєш моє серце
І маниш його вдалечінь,
А душу свою, ніби в дверцю,
Ховаєш назавжди у тінь?

Я слави й щастя не прошу,
Та тільки щирої твоєї віри,
І все життя я по землю ходжу
У пошуках любові і довіри.


Рецензии