Свiтло song

Свiтло
На горiзонтi видно!
Коли впаду, то знаю
Що все одно існує!

Свiтло
Сягає хмар, в повiтрi,
Навколо, завжди з нами
I навкруги тече!

Тече………

Вночi,
На небi полихають,
Зiрки – прозорi крила, -
Нагадують про день!

Навiть
За хмарами сховались,
Коли нема, – я знаю,
Зiрки на небi є!

… I свiт вiд них тече…

Не забувай, кохання буде там,
Де вже воно живе!
Якщо злякався – покохай,
Якщо не знаєш – запитай,
I тiльки люблячи торкай,
Все що торкнулося тебе!


Рецензии