I не в минуле погляд...

Я бачу зорі, сяйво повної луни,               
І птиць поодиноких переліт.
Я пісню чув в відлунні тишини
І зачаровано сприймав її політ.

Я журавлі в блакитних небесах
Закохано супроводжав в дорогу.
І як в дитинстві бачив в чудесах
Казковість і надію, і підмогу.

Свою наснагу в полум’ї бажань
Злеліяв в буревіях і тривогах, -
Так не завжди було,- я без вагань
Відмів життя в пересторогах.

Змінив, відкривши нові почуття
І ніжності і трепету пізнання,
І не в минуле погляд,- в майбуття.
І не розлучень думи, а єднання.


Рецензии