Це не кохання... це лиш простори

Хотілось взлетіти
Немов тая пташка
Хотілось кохати
Та важко так важко

Не можу чекати
Бо я вже не тая
А може кохання
У небі блукає?

Приспів:Ні,ні я не пробачу
Ні,ні ніколи тобі
Так,так у снах побачу
Так,так у серці холод

Біль у душі моїй не погасне
Бо не чекаю я на надію
Сонце не світить більше так ясно
Я вже зникаю, я вже не вірю

Грішно у світі хаос панує
Мрії біжать далеко за море
Ніжно твої вста не цілують
Це не кохання це лиш простори..

Приспів.


Рецензии