Божий час

У часі всі справи треба рішати.
...Та чи можливо  час міняти?
Чи хоча б час зупинить
На деяку мить?!
Бо ж все заздалегіть відомо,
З народження самого.

Є такі,що жить будь-як хотять,
Є такі, що по життю спішать,
Є такі, яким відведений час-ярмо.
Занадто довгим вважають
І тоді самі добровільно
Богом дане життя зупиняють.

Важко жити без Бога на землі,
Любові, віри та надіі немаючи .
Накопичуючи цінності без цілі,
Про тлінність дуже добре знаючи.

На вічні цінності Бог нам вказав,
Коли Сина Свого до людей прислав.
І хто зрозумів Ісусове вчення,
Переосмислив існування свого,
Продовживши час свого життя,
На  вічний час життя із Богом.


Рецензии