З днем народження

На землю людина прийшла...
Починаеться вiдлiк життя,
Крок за кроком, з року в рiк,
Розумом та серцем
Пiзнає навколо свiт.

Пiд родинним крилом,
Беспечний свiт у всьому.
Радiстю наповнена душа,
Дитинства безтурботного лiта.

Та швидко цi роки пролетять,
I треба мiцно на ногах стоять,
Щоб не поколихнутись на боки!
Сили де черпать, де  їх знайти?!

Через Христа розумiння прийде,
Що сили Небесний Бог один дає,
Вiрний захист  та надiйний,
По життi всьому проведе.

Потрiбно тiльки Богу покоритись,
В iстинній вiрi утвердитись,
Всякому злу зумiть протистояти,
Так жити в мирi й благодатi!

Бога та людей благословляти
Та благословiння гідно приймати.

За кожну мить життя твого,
Навiки завдячуй Творцю.
Неважливо, скільки тобi років,
З Богом вічність попереду
Та Його божественний спокiй.

А поки ти живеш серед людей,
В радiсть всiм живи,
З мудрiстю землею володiй,
Добром приумножи.

 


Рецензии