Ув жыда в павВивДлах

И вот мы тут здеся
Улад вжэ осьцевся
Од езий найЛейПсий
Янивськых дикСьПецьЧервь.

Пажуй-К от, блин, хрэню Зь
Сь макГахЗин савЕцьКИ Сь.
И ты взе в цепле зех
Позехуй тыхэньКо Сь ць.

Да, ху, й мы зе й сь ТэкЛёх!
И та маты Зь вэльМы й
Ля Нашах Тылетка Зь:
Ны жрэ Ж осылэньцяк
Ны й ф спаленке Сь Дзека.

ОстаЛясь ДИЛемка:
Ци ты, чы тфа ненька
Тут вжрэ твое сэрцэ
ЗаМехСтах СвынеЧаг.
И, да, ноц взэ З ф тэльба й
Ныдэ бильшь не есца.
Оно, хы, кал ведьМый,
Шо в ящыКу Сь пердзяць.

Ох, Зино Ж ФактДзейКа Сь!
Ах, дэ Ж ты, поэтКах…
Мо, ты спаСеш дзедКа
Од нэнДзый?

Да дэ ты! ДжульЕта?
А ты вгохДзись бельМачь?
А дома в нас кто зе, Х?
Да вот, нейВяйДома Зь.
Ведзь дровц нам ци Зь шкода:
Топы соби Ж оба
Хлыва каль Янова,
Щэ й в Козав.

Одному Ж зымоЮг
Тыпло! Прам аж шо ты.
И всэ й Е в сыловы.
Аджэ Ж. Конь уж здох же, Х.
Ну, й вот: тощый Козак
Стрылок тут найБольШы Ж.

СначяЛяк увгодЖюй
Фсиму, Х, гондэ зброДух!
Бо Зь, ха, МэньДэльСона
СкрыПочьКах ны ф КломНюх!
Ты дай нам шоб кровка
Лылась влад однОмаш
Изь яСцика онь зе,
Сцё порЦе ци гохЧых.

Ню, й мы взе Зь лисьЛива й
Включых мухЗик циха:
Хай плюе ув рыла
УхСекХах дзиБилка.
Ведзь шося Ж новишэ
ПокКакЖуть жыды  вам.
Ны влада Ж в паршывЦяф,
Дывы но тут гындэ Ш.


Рецензии