Наука ж открыта... корытам

Итак, АмасьЕРа ий Моцарт
Тут шось докаЗать вам всем хохЧухть.
Типа колы ЕК снарад
Имеет заряд.

Идти Ж пешШук добрэ
Й надто навыть нычоГох,
Колы ты ДурРак
З дикАгНысь паршА.

Так вот, в День ВаленТына
Тут гондэ кал тына
Ув нас хтось блужДафш
С чытырМа Ж аж лап П. И шо тут за тус гэто… Хм. Да!

Ну, шо Ж ф Сут Божый фас
Мы й ий пойСтравЛякт…с ИйЕРрарх.
КотоРый врый псих улЛад…
Ф сникГах.

Так вот, в тий колотНИ
И Е шоСь в НИИ Ж.
Ны йиж, какЖуть ля мни,
СвийНинк.

Бо, если Е шэ й уф сни
Типа жэс СнитК,
То ты вжэ ззысы
Титк.

НаУка  открыта Ж
Навыть ля дыкых крытык.
Шо й знають но: ых!
Цфай лиминТык. Ню, Зь, выдомо Зь, мыз цыцк.

Сёньня Зь лёхкы личы!
А пол ныц ны ймий.
А то влад ключыщ
Дасьць Бабка Видьм…офт фсих хлывив.

Сада-Сада Сад Дам!
Тым, хто Тара Рам.
А ны колошМать
Шамк.

Зарэ сташ нализА
Ля нам гондэ, тфар.
Колы два яйца
В Пацана.


Рецензии