Ти мене не бажаеш. На брудершафт с Чай-какай

Ти мене не бажаєш, тому я дрочу
І встромляю у анус велику свічу,
А коли вона гасне -
Я знову нещасний,
І у розпачі хуєм за вiтром кручу...

Ти мене не бажаєш, тому я вставляв
Тобі в рота домкрат й слiзно так умовляв:
«Дай же ти мені, люба
Сунуть хуєм у губи»,
Й потихеньку домкратом твiй рот розсував.

Але ти не хотіла смоктати мій ***,
Бо була ти цнотлива, а я був буржуй.
Ти хотіла, пихата
Карамєлі смоктати...
*** теж стане солодким, ти тільки пожуй!


Чай-какай: http://blog.i.ua/user/3819900/


Рецензии
Та хай би й смоктала собы корамелi.
Чого ти пiздиш та й пiздиш все собi?
Ажде для дiвок хер смоктати заразний огидно,
Так само, як вам им до бiса лизати пiзду.

Козёл Бабушкин   14.02.2012 17:03     Заявить о нарушении