Я закохуюся у тебе

Я закохуюся у тебе
Через відстані і міста.
Розгортається навіть небо,
Коли пісня летить проста:
Я закохуюся у тебе.
Де ж ти був стільки довгих днів?
Зайвих слів говорить не треба.
Взагалі не потрібно слів.

Твої руки - прекрасна мрія.
Ти потрібен мені завжди.
Ти приносиш любов й надію,
Ясним сонечком в дім війди.
Я закохуюся у тебе.
Замітають сніги міста.
Зайвих слів говорить не треба,
Я тобі напишу листа:

"Я закохуюся у тебе..."

Вітаю всіх закоханих зі святом Кохання!


Рецензии
Прекрасно,пані Анжело!!!

Юрий Баюрак   16.02.2012 08:58     Заявить о нарушении
Дуже вам дякую!_)))

Анжела Ангел Шкицкая   16.02.2012 09:25   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.