Звоны возДуХав цудовНых

Чую я во Ж гондэ в рохли й.
И прам дзива як у Кизкы
Да в хлыви зачысто вж!

Шоб ны свичка в дич тут дидка,
Ох, улад поспав бы П Киска Ш.
Прамо хоть зализь пид лыжок
Да на спид надинь всэ, Х.

Ну, да й во: на гушы Тигру
Сто с бальНицьКи Сь шпрыцаф КиньСьКых!
От дывысь, ек свынят ликЧаць
Лаборища влад досьВидьЧян!

Бо колы корчун в колина,
Гато Ж трафМа в ЛидКы Зь.
А ны просто нервы зверскы
Ув норыци Змейкы.

От пак онеменье
Фсех какНечьНахСьць вечнай
Бабы ЁшьКи Ш пекНэй.
Хоць во зь АньКа ГерМань
ПовТорРай прыгПефКы й:

Ниц не бэньДзе Зь
В дзедКи ейцяф,
Коль экраньЧык на 100 зь дьвеСци
ПадНахСтроИХць лепсь сце БР.

Ню, а сцясь мы спытаць ШепКу Ш:
Чы зварыв ***СтэньЦы
СупЧык с хрушы й хлебця,
Сцё сто рик ек сьцьвевЛый?
А дзвавНиф кто зь бесКый?

Бо Зь тут нась са Вась бойЕйця
Фсе малы й старэньКы Ж.
Ты но шо в трубу пасьМейся!
Хо! ПайМуць сукСетКи Зь!
Хто такый? да шо такэ?
ОскорьБинь зьзефш звер.

Бо Ж ув Год якых Бычькэй
Хто родыФся зь сект.
Все бажэсФен феньк!
АстроЛохГий нет!
Звёзд с Луной –
Тым большь.
Имена жэс нашь
З-за вуха давВайм!

Так шо Васья Бог ци Зь Сонц.
Так СоБе Ж ЦарРок.
А ны в Зёп ногЦём.
































               


Рецензии