Гонды во щэ Е в Активы

Пару ГлюКый зь ДивиДикы й.
Так шо можым жмотый вбыты
ГонДыво й быз КизКы Ш.

А то шося ув БызМозГлых
ВолыНенкы вси поглохлы.
Бы й якыйся славНый Орда.
Так шо вш ный тут гондэ Ж.

Ий ятВАГы быз О Два, гый,
Прам лупЦюЮть глыбыщ пакли,
Шо навКлалы всякы бякы,
Гох, по Ж крисЛах хвайНых!

На дывыся, хы, на цыцы!
Чы й во на жопПыхЩах симый.
Ибо Ж неМА Й в пань ныц мисця Зь,
Кап ф шкапы сторичны да свои латкы зь дзирк.

Опшым, загсДырЖейЛысь ф Лидкы
КобРыньСьКый са швыгы.
Бо Ж аж жарыць-смажыць гындэ!..
Но коврив войНийщя. С картопЛемы Ж быцЦом!

Эх, а Кок Мий гоп в крупыцы!
Да й взварывШыс мойЛойЧышКав.
Ибо Ж дэнь проходыть в Змийкы –
А ты а ны ззив ныц. А плита Ж горыть фсэ?!
ОбШым, вчора проГухЛякЛыхсь
Гондэ по двори ГутивСьКым
Да й нанюхФахЛись чадищаф
Офт спалён торфишьКаф.

Дэ Ж в Яновы бо Ж шо лёхчый,
Чым ув Рылович ШамШорРык.
Но шо схыба хлиб на дрощах…
Шоп стоеФ колоЧок.

Так от мы й ий родым Ж
ВерШыкы, бач, з Мордо.
Сыдымо СоБи в коморыщ,
Топляный! Шо шо ты!
Добрэ, шо кожух шэ очэнь завонев на ВёсЛах.
Д а й валёнКы с шынялёчкы тэплынькы в Колошвы Ш.


Рецензии