Versuri

               
Versuri cite-au fost?
Si cite inca au sa fie,
Eu de ele ca sa scap
Le insir pe o hirtie.

Anii trec, hirtea se-nvecheste
Insa  versul  simplu  scris  cindva
Si acum , cu greu-
Dar totusi se  citeste.
                10. 02. 12.

               


Рецензии