Блискавиця розкраяла серце навпiл...

Блискавиця розкраяла серце навпіл,-
Крізь туман і метіль прилетіла.
Роз’ятрила, розкидала щедро навкіл
Крижану прохолоду... І зранила крила.

Не молю, не благаю – силу віри знайду,
Нам вона допоможе на коліна не стати.
І на радість серцям в небеса підійму...
Почуття – зорецвіт неземний привітати.


Рецензии