Не мовчи! Не для мене життя

Не мовчи! Не для мене життя
Свої чари відкрило,
Не почуєш мого каяття
Ти під звуки вітрила.

Як малий я розкину рядно
Своїх днів недопитих,
Я любив, та тепер все одно,
Все розбили копита.

Я вже виріс і краще б не знав
Всю тривогу весняну,
Як хотів, я її не кохав,
Хоч і бачив кохану.

Як хотів я не жив, не творив,
Лиш для когось, на потім.
Не цінують вишневі дари,
Що судились голоті.

Та тепер все для мене пусте,
Нічка скаже вам тиха,
Як ламалось кохання густе,
Як в останнє я дихав.


Рецензии