Густими ставали не хмари

Густими ставали не хмари,
Густою ставала душа,
Тобою так часто я марив,
Що й молодість чиста пройшла.

А як же хотілося ранніх
І свіжих обіймів твоїх,
Заплутався я у коханні,
Та згадував часто твій сміх.

Я мріями тільки і дихав,
Без тебе самотня земля,
Хода твоя рівна і тиха…
Я голову їй лиш схиляв.

Твої неймовірні обійми!
Хто бачив таку ще красу?!
Про щастя не думали спільне,
Хоч спільну топтали росу.

Для кого жили і творили,
Ніколи тобі не казав,
Можливо у серці любили,
Можливо я більше страждав.

Можливо не варто так жити,
Та я ще для когось живу,
Хоча і життям давно ситий,
Шукав ще любов рокову.

Але не знайшов і не зникла
Та пісня протяжна сумна,
Без мене ти наче і звикла,
Та будеш навіки одна.


Рецензии