Вибачай, що я дуже ревнивий

Вибачай, що я дуже ревнивий,
Що звучать мої грубі слова,
Та твій образ до болі красивий
Полонив мою душу сповна.

Хоч минуле було у нас різне,
Та майбутнє відкрилось для двох.
Починати ніколи не пізно,
Промінь віри щоб раптом не всох.

Щоб не зникли приближені й щирі
Почуття нерозбитих сердець,
Не приховуй думки свої милі,
Не забудь, де початок, кінець.

Не віддам я тебе і не думай,
Тиха ніч нам вінок свій сплела,
Я і ти – нескінченна тут сума
Доброти, віри, правди й тепла.


Рецензии