Бережи закулiснi рядки

Бережи закулісні рядки,
В них правдива сльоза журлива,
Відблиск січня з тобою ходив,
Наче рідна матінка сива.

Сніг пухнастий із неба летів,
Ти чекала зиму невинно,
Хміль твоїх незабутніх снів
Малював щастя двох картину.

Твої очі просили тепла,
Пам’ятаю я їх і нині,
Хоч далеко від мене була,
Я ще більше любив дні хвилинні.

Я ще більше тобою хворів,
Червоніло бентежне тіло,
Я давно вже в любові горів,
Та не бачив залежність цілу.

Я тобі лиш одне скажу:
Має правда криве обличчя,
Та любов я свою бережу,
Бо ти ніжність моя велична.


Рецензии