Я тебе знайшов, ти була майже гола

Я тебе знайшов, ти була майже гола,
В забутті наші очі не бачили днів,
Розлучає нас відстань підступна і квола,
Та любити тебе я ще більше хотів.

Полюбив я твій погляд, очей рідне сяйво,
А за що полюбив, я тобі не скажу,
Світить місяць нам двом, світить місяць прощально,
Я те світло у серці тепер збережу.

День за днем пролітає, зустріч наша вже скоро,
Не хвилюйся, кохана, я до тебе прийду,
Я клітинами серця тобою лиш хворий
І любов наша тиха рясніє в саду.

І любов та шалена і юна в пориві
Через відстань і час зігріє тебе.
Посміхнешся ти сумно осінній зливі,
І згадаєш,що хтось ще для тебе живе.

І слова мої ніжні тебе зігріють,
Ти кусаєш, маленька, мої вуста,
Я тебе знайшов, я знайшов свою мрію
І любов наша буде чиста й густа!


Рецензии