Ти де була всi днi холоднi?

Ти де була всі дні холодні?
Такі тривалі і пусті.
Щасливе буде в нас «сьогодні»
Від поцілунку в забутті.

Мене тримай до себе ближче,
Я тільки твій, а ти моя,
Люблю з тобою чути тишу,
Люблю, як крутиться земля.

Люблю в малюнках чорно-білих
В очах любовних кольорів,
Дивитись, як згорає тіло
Під звук розпечених вітрів.

Як підкрадеться непомітно
Руками вишите тепло,
Пройшло давно щасливе літо,
Та почуття в нас не пройшло.

Складні, але такі прозорі
На відстані в нас почуття,
І очі світяться, як зорі,
Дорожчі за легке життя.

Спокійно спи. Завжди з тобою,
Щасливий і на крилах дня,
Той хто не зітреться з юрбою,
У мріях рідний тільки я.


Рецензии