***

Кожна зустріч, як щось незабутнє,
Вкрита шовком легкого тепла,
Кожна зустріч – це наше майбутнє,
Щоб історія світла була.

Так прекрасно кохати взаємно,
Коли щастя дзвенить в голосах,
Почуття аж до іскор приємні,
Хоч існує маленький ще страх.

Так прекрасно, коли твої очі
Щиро дивляться у далечінь.
Ми одні серед тихої ночі,
Лиш дерев шелестить ніжна тінь.

Ми одні, ми не схожі на інших,
Не потрібні сторонні думки.
Буду я тебе лагідно тішить,
Рахувати життя сторінки.

Поцілуй! Ти у мене єдина.
Поцілуй, наче вперше моя.
Ти хотіла в майбутньому сина,
Йому дати красиве ім’я.

Поцілуй! Щоб не вразила доля,
Щоб дорога нас не розвела.
Я тобі все на світі дозволю,
Тільки щоб ти моєю була.


Рецензии