Ми дуже рiзнi i не варто

Ми дуже різні і не варто
Шептати слова гостроту,
Ти вплетена в політ азарту,
А я в родинну простоту.

Ми дуже різні, ти велика
І переможний твій маршрут,
А я, коли до себе кликав,
Минулого посіяв бруд.

Ми дуже різні, ти любила
Мої знесилені пісні,
А я твою квітучість, мила,
Любив забави голосні.

Ми дуже різні, я вже гірший,
Схопив нудьги міцний гачок,
Не згадую тебе у віршах,
Для іншої плету вінок.

Ми дуже різні, я щасливий,
Що так любив тебе одну,
І ширилися мої сили,
Як бачив я красу земну.

Ми дуже різні, я інакший,
Я для себе сум і біль,
Втратив віру, втратив, впавши,
Розгубив кохання хміль.

Ми дуже різні, але схожість
Привела до вівтаря,
Ти будеш чесність і набожність,
А я порода бунтаря.


Рецензии