Майну на чорнобривцi у село

Майну на чорнобривці у село.
У них сховалось так багато літа.
Ввібрали сонце полум`яні квіти -
У них - мого натхнення джерело.

Майну на чорнобривці у село.
Наразі ними кожен двір багатий.
Мене зустріне материнська хата
І щедра піч із хлібом та теплом.

Майну на чорнобривці у село.
Хіба ще можна з чимось порівняти,
Той милий квіт, що сіє кожна мати
І без якого б пісні не було.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.