Ранок пiсля корпоративноi вечiрки

А виною - Амура стріла, -
Ледь не влипла в новітню історію.
В результаті квадрати житла
Розділились на дві території.

Відучора долівка навпіл
Розмежована білою смугою.
На його території - стіл,
На моїй - телевізор з папугою.

Не приховуючись, загравав
З колежанкою із чорнобровою
Та всю ніч на дивані зітхав,
Бо себе не відчув Казановою.

Вже не спить... половина моя.
Топче килим у мене за спиною
Ще й жартує, що старшою я
Залишаюсь в гаремі дружиною.

Проковтнула вчорашню біду,
Попрощалася вкотре з гординею,
Одягаю халата й іду
Готувати на двох капучино я.


Рецензии