Бажання нашi щирi...

Я все чекаю дотика омріяної миті,
Що палко так в душі моїй палає,
Що в височінь безмежну піднімає
Бажання наші щирі, росами умиті.

Чекаю ніжності твоєї прояв чистий.
І в позолоті тихих, зморених лісів
Вбачаю настрій прожитих часів,
І погляд милий твій і променистий.

Нестримну мрію серцем відчуваю,
Оберігаю щастя, трепітність твою.
Живу і жити хочу, віддаючи свою
Чарівну долю, що з твоєю поєднаю.


Рецензии