Зачарована лагiдна мить...

Погляд чарують засніжені трепітні віти...      
Тиша навкруг, лише чутно, як б’ються серця.
Перший нетронутий сніг - і ми... ніби діти
Щиро вдихаємо силу нестримну Творця.

Теплі долоні бентежить п’янка прохолода
І незрівненно хвилює... небесна блакить,
І розлилась по тілам... неземна насолода,
І поєднала серця зачарована лагідна мить.


Рецензии
Очень красивое стихотворение - чарующе неземное...
С теплом. Евгения.

Евгения Чмут   14.02.2012 23:47     Заявить о нарушении
Спасибо, Женечка. Удачи Вам. ВВ.

Владимир Великодный   14.02.2012 23:51   Заявить о нарушении