Поглядом метелика

Я зловлю тебе
Поглядом метелика
І закарбую у пам'яті
Яскравим моментом забуття.
Сфотографую твоє дихання,
Хаотичні рухи повік,
Що здіймаються в унісон
Пісенному вернісажу вітру.
Частоту ударів твого серця
Виміряти неможливо,
Хіба що кількістю поцілунків
На моєму серці,
Кількістю сказаних слів,
Що лишили свої відбитки на вустах.


Рецензии
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.