Сиваш в туманi

Густий туман над Сивашем
Кортить, мов сіль, черпать ковшем.
Немов кисіль, ропа молочна
Висить в повітрі непорочна.

Човни гуртом - що темна гать -
Доверху кілем міцно сплять.
... В уяві - вимазані в грязі
Хлоп`ята - чортики в екстазі.


Рецензии