Ягняткo

(по Блейку)

Для маленького ягнятка -
Хто створив його — загадка.

Хтось щоб їсти — милі друзі,
Дав йому травичку в лузі.

Вдяг в одежу шовковисту,
ніжну теплу і пухнисту.

Голосочок дав чудовий,
Щоб раділи всі діброви.

Хто зробив це, для ягнятка -
Нерозвязана загадка.

Підкажу тобі ягнятко,
Розвяжу твою загадку.

Ім’я в Нього те що в тебе,
У Творця землі і неба.

Він назвав Себе - ягнятком,
Став малесеньким дитятком,

Ти - ягнятко, я — дитя,
Він за нас віддав життя,

Хай же це пізнає кожен -
Наш Спаситель- Агнець Божий!


Рецензии
Певуче очень.
С уважением,

Александр Алевин   11.05.2018 22:15     Заявить о нарушении