Особлива твоя натура

 Особлива твоя натура,
 Особливі твої вуста,
 Незнайомі слова Амура
 І печалі стіна густа.

 Все бувало колись так добре,
 Юний погляд мрійливих днів,
 А тепер на плечі від торби
 Слід дороги і ранній гнів.

 Щоб не думав, що радість вічна,
 Щоб не знав, де твоя земля,
 Я під пісню нічного січня
 В сумну душу свою стріляв.

 І, можливо, розкаже місяць
 Таємницю коханих душ,
 Як зірки неповторно світять
І як капала пристрасті туш.

 Що так часто зникає віра,
 Що чужі вже мої рядки,
 А на вулиці сирість сіра
 І співає щось вітер швидкий.

 Ти згадаєш мене можливо,
 Був броватий такий один,
 Тільки брови вже в нього сиві,
 Як тривога сумних долин.

 Тільки правда була не з нами
 І минуле пішло в сади,
 Дуже часто не спав ночами,
 Не знайшовши людські сліди.
 
 І тому я весь час пророчив,
 І тому ти моя навік,
 Я твої не забуду очі,
 Тільки твій, та чужий чоловік .


Рецензии