Я на небi шукаю зорю...

Я на небі шукаю зорю...
Ту, що нас поєднала в дорозі.
І троянду зігріла мою,
Що залишилась там... на морозі.

Я шукаю зорю в небесах
Серед хмар мовчазливо-чарівних,
Що свій слід залишила в лісах
І в віршах моїх щиро-неспинних.

Впізнаю її в сяйві озер
І в поривах вітрів норовистих,
Впізнаю в своїй долі тепер
І в бажаннях незміряно чистих.

Відчайдушно пориви мої
Полум’яну нестриманість долі
Покладуть на долоні твої
І зігріють натхненням поволі.

Я на небі шукаю зорю
Ту, що нас поєднала в дорозі.
В її полум’ї, знаю, згорю,
А відмовити щастю не в змозі.


Фото из интернета


Рецензии