Нi - не осiнь, не весна, не лiто...

Ні - не осінь, не весна, не літо,
Не дощі, не спека, не роса, –
Чисті зорі  і до зір політ відкрито,
Снігопаду спутана коса...
Перший погляд ніжним водограєм
Полонив палаючі серця.
Ще не вірилось, що ми уже співаєм,
А уже в полоні ніжності творця.

Ні - не осінь, не весна, не літо....
Чисті зорі, а до зір політ... відкрито.


Рецензии