Лину до тебе, квiтко весни...

Лину до тебе, квітко весни,
Стримати думи не в силах.
Сяють в долонях краплі роси,-
Ранку серпневого крила.


Лину до тебе, веснянко моя,
Серце співає щасливе...
А навкруги полум’яна твоя
Вірна надія і щастя сміливе.


Лину до тебе, кохання святе,-
Чисте бажання, нестримне.
Зорі вітають єднання земне
Наших сердець нерозмінне.


Рецензии