Не вiддам на заклання долю...

Не віддам на заклання долю,-
Підійму стривожену душу.
І зроблю те, що мав, що мушу,-
Розірву канділів неволю.

Розметаю я в чистім полі
Негараздів тяжкії пути…
І колись, мине час, забути
Зможу все, що мішало долі.


Рецензии