I зваблюють i манять щастя квiти...

Весна прийшла... Так ніжно і тремтливо,
Вражаючи сміливістю, висотністю надій.
Весна прийшла… І сяють особливо,
З’єднавши промені весело і грайливо,
Чарівні зорі в посмішці твоїй.

Весна прийшла... П’янять зелені віти.
В веселці міць і щастя первоцвіт.
І зваблюють і манять щастя квіти.
І ми - щасливі! Правди ніде діти.
І сонце шле нам... лагідний привіт.


Рецензии