Веселкою засяяла казкова насолода...

Дощ... Крапельки його в моїх долонях.
Там, де залишили твої вуста багаття
Чарівних поцілунків, віру в майбуття...
І зоряних надій мого життя
Весняні квіти. Їх вінок на скронях...

Веселкою засяяла казкова насолода,
Кохання пісня на серце лягла
І до небес нестримно підняла
Бажання наші... За руки взяла
Надії наші... Так велить природа.


Рецензии