Весни нестримнi кроки...

Весна. Її нестримні кроки
Я відчуваю серцем молодим.
Зібрала в незабутні строки
Бажання наші щирі і святим
Поривом сонячної долі
Веде життя в чарівний край.
І там далеко, в чистім полі,
Натхнення сяє водограй.
Рука в руці і подихом єдиним
Серця зустрінуть насолоду мрії.
І в небі ніжним і нестримним
Засяє сонце світлої надії.


Рецензии